Studentkåren Rinidi

Som student vid Campus Gotland har du möjlighet att bli medlem i Gotlands studentkår Rindi. Rindis uppgift är i grund och botten att se till att du får en så kvalitativ, kreativ och trivsam studieperiod som möjligt.

En av studentkårens viktigaste uppgifter är att bevaka studenternas intressen i utbildningsfrågor. Rindi är representerad i alla grupper som beslutar om studierna vid Campus Gotland. Till exempel har vi representanter i Planeringsrådet. Detta ger kåren möjlighet att forma utbildningarna efter studenternas behov och önskemål.

På Rindis hemsida www.rindi.com kan man hitta information om vad som är på gång för studenter, både på campus och på kåren. Så håll koll på hemsidan för att hålla dig uppdaterad.

Några bra argument för att du ska bli medlem i Studentkåren Rindi:

  • Studentkåren finns som stöd och skyddsnät för dig under din studietid
  • Kåren är en mötesplats där du kan komma i kontakt med andra studenter genom olika sociala fritidsaktiviteter såsom sång, dans, teater, bar och kök, med mera
  • Som medlem får du även tillgång till massvis med rabatter och förmåner på både kåren och i det omgivande samhället
  • Kåren erbjuder också en mängd tjänster som du som student kan ha nytta av under din utbildning. Ett mycket konkret exempel är boendeförmedlingen.

Genom att bli medlem i kåren stödjer du kårens arbete och får tillgång till alla kårens tjänster och förmåner.

När du blir medlem får du ett medlemskort hem i brevlådan. Detta kort ger dig tillgång till mängder med rabatter i Visby med omnejd och en hel del rabatter i hela landet exempelvis SJ-rabatt på tåg inom Sverige, billigare taxi, friskvård och bra priser hos Gotlandsflyg. Om du köper en flygbiljett på kåren har du tjänat in kåravgiften! För att veta mer om hur du blir medlem och vilka rabatter som ges till medlemmarna besök www.rindi.com för de lokala rabatterna och www.mecenat.se för de nationella.