Projekterbjudanden

Projekterbjudanden

V Direkt till aktuella erbjudanden V

IBG arbetar på flera sätt för att stimulera studenter att själva skapa, utveckla och upprätthålla goda kontakter med arbetslivet. Ett led i det arbetet är att hjälpa dig som student att hitta lämpliga projekt för t.ex. forskningspraktik, examensarbete, doktorandutbildning, etc. På annonssidan nedan lägger vi in aktuella förslag från institutioner, företag och myndigheter. Vi lägger ibland även in erbjudanden om sommarjobb och andra kortare anställningar. Dessutom publiceras en del evenemang med mer allmänt karriärstöd av olika slag. Mängden annonser växer kontinuerligt i takt med att vårt kontaktnät vidgas. Undersidan "Mer om projekt" har dessutom fasta länkar till externa resurser som kan ge ytterligare möjligheter till projekt, m.m.
Vissa projekt beskrivs på svenska och andra på engelska. Aktuella projekterbjudanden presenteras i listan nedan. Äldre projekterbjudanden lagras i arkivet och kan nås via länken till höger.


EIT Health

Vi samarbetar med EIT Health, ett gigantiskt EU-omspännande nätverk inriktat på teknologi, innovationer och entreprenörskap inom hälsosektorn i vid mening, samt på aktivt åldrande. EIT Health vid Uppsala universitet arrangerar löpande olika kurser och "events" av intresse för dig som student, men de kan också erbjuda stöd om du har specifika innovationsidéer som du vill förverkliga och utveckla.


Aktuella erbjudanden

Senast uppdaterad: 2022-06-27